• Digevej 4, 8654 Bryrup
  • Digevej 4, 8654 Bryrup

Lofter

Lofter er i langt de fleste tilfælde et spørgsmål om praktisk opbevaring, og der findes i realiteten ikke mange ting, vi danskere ikke har mod på at gemme væk på vores lofter. Nogle husstande har kældre, der tjener samme formål, og andre har endda både loft og kælder, men brugbare kvadratmeter er unægteligt en af de ting, man aldrig kan få for mange af.

Det er naturligvis varierende fra husstand til husstand, hvilke sager og materialer, der havner på lofter landet over, og det er også altid forskelligt, hvordan danskerne indretter deres lofter. Nogle benytter dem udelukkende til opbevaring, men andre vælger faktisk at benytte lofter som et ekstra beboeligt rum, og det er ikke uhørt, at et familiemedlem opholder sig deroppe dag og nat.

Lofter er en udvidelse af hjemmet

Uanset hvad du har i sinde at bruge dit loft til, tilbyder vi en tiltrængt hjælpende hånd, når hele projektet skal iværksættes. De husstande, der ikke er blevet velsignet med lofter, behøver absolut ikke at være nedtrykte, for vi tilbyder såmænd også at bygge lofter fra bunden, så de også kan være med til at konkurrere med de store drenge.

Selvom at lofter i størstedelen af tilfældene hovedsageligt benyttes til opbevaring, behøver de ikke at være dystre, skjulte og tilstøvede rum. Vi griber værktøjerne og producerer lofter, du med stolthed kan vise frem for gud og hver mand, uanset hvad du vælger at placere på dine nyfundne kvadratmetere.

Nogle husstande vælger at placere særlige, delikate emner på deres lofter, og i den situation er det naturligvis vigtigt at sikre sig, at adgang for uvedkommende ikke er muligt. Det er også en problematik, vi har løsninger på, og vi producerer i det hele taget et stort udvalg af lofter, uanset hvordan dine intentioner for udvidelsen af dit hjem end måtte lyde.

Kontakt os

Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil have hjælp til montering af nye døre eller vinduer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vil du bare have lidt information omkring montering af døre og vinduer, hvis du vil gøre det selv, kan du også kontakte os på telefon 23 46 26 26 eller på e-mail mail@tfta.dk.

Luk menu