• Digevej 4, 8654 Bryrup
  • Digevej 4, 8654 Bryrup

Køkkener

Vil du gerne have et nyt og lækkert køkken, men finder opgaven for stor og uoverskuelig? Så kan du trygt lade Tømrerfirmaet Torben Andersen klare hele opgaven for dig. Vi monterer dit nye køkken, hvor vi sikrer høj kvalitet.

Vi har flere års erfaring med alle opgaver indenfor køkkenmontering.

Godt håndværk!

Vi påtager os gerne styringen af hele projektet og er med lige fra planlægning, indkøb til endelig opsætning og afslutning på projektet. Vi har mange års erfaring og har dermed sans for detaljer, det rette finish og går ikke på kompromis med vores håndværk. Skulle det ske at vi ikke kan klare alle aspekter ved montering af nyt køkken, har vi gode samarbejdspartnere, som kan hjælpe inden for deres håndværksfag, såsom elektrikere, VVS’ere, malere og murere.

Projektstyring

Vælger du os til en totalentreprise på dit nye køkken, sørger vi for at planlægge hele forløbet ned til mindste detalje og sørger for at alt går op i en højere enhed. Med en totalentreprise på dit køkken projekt har du kun én kontaktperson som du snakker med.

Nyt køkken eller renovering?

Et gammelt køkken behøves ikke nødvendigvis at skulle udskiftes. Vi kommer gerne ud til dig og giver dig et bud på hvad der kan gøres for at friske køkkenet op. Mange gange kommer man langt med ny bordplade og nye låger til skabe og skuffer. Dette er en billigere løsning end et helt nyt køkken – det kræver naturligvis at køkkenet grundlæggende er i god stand.

Kontakt os

Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil have råd eller vejledning til montering eller renovering af køkkener. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 23 46 26 26 eller på e-mail mail@tfta.dk.

Luk menu